Vi kan arbejde med det meste populære software der findes til lydbehandling , men vi har efterånden zonet os ind på en lille håndfuld af essentielle  værktøjer.

“…Det handler ikke så meget om dit værktøj, men hvordan du bruger det…”


Studio One

Presonus har i sigte at sætte en ny brancestandard med deres tidssvarende grundkodning, og deres flagskib Studio One er ifgl. os også leveringsdygtig når det kommer til lydoptimering! Derfor er dette også vores primære arbejdsplatform, her laver vi simpelthen alt, fra enhver type indspilning, mix/master, og sampling, Studio One kan det hele.  

FL Studio

Image Line deler vandende når det kommer til producere, den ene halvdel forbander Fruity Loops det langt væk imens andre forguder programmet, og det er da bestemt heller ikke et fremmed program at håndtere for os. Vi kan godt li de anderledes muligheder FL studio tilbyder ift. andre sequencere på markedet

Cubase

Steinbergs Cubase plejede at være vores hellige gral når det kom til lydbehandling, men siden vi har skiftet til studio one har vi ærlig talt ikke set os meget over ryggen, men med det sagt sidder man af og til i studio one og savner enkelte funktioner fra Cubase, derfor har vi også Cubase liggende på vores studie PC, så det kan anvendes efter behov


Vst og VSTi plugins

Vst plugins er effektmaskiner til at behandle lyden med i din foretrukne DAW (studio one, cubase mfl.). Det er de samme maskiner man før i tiden var tvunget til at have stående i racks i alle studier, compressore, equalisere, limitere, og enhver form for tænkelig effekt. Auto tune f.eks. er også et VST plugin. i vores studie har vi adskillige bud på et godt VST line op til dit mix!

VSTi, er virtuelle instrumenter som kan spilles med midicontrollers, vi bruger disse når vi laver backingtracks og andre elektroniske produktioner, derfor har vi også mange af dem!